Strijp-S, Klokgebouw 10 , 5617 AA, Eindhoven | +31 (0)40 780 33 34 | frontoffice@bluecollarhotel.nl

Strijp-S, Klokgebouw 10 , 5617 AA, Eindhoven

+31 (0)40 780 33 34

info@bluecollarhotel.nl

Catering & Evenementen

cateringenevenementenEvenementen & Catering

  • Het hotel beschikt over een eigen productie catering voor alle categorieën zoals:
  • Bedrijfs- of netwerkborrels
  • Artiesten & crew
  • Feesten & partijen
  • Overige

Wij verzorgen voor u complete arrangementen op maat. Indien gewenst door de organisator van grote evenementen bieden wij een backstage binnendoor, bereikbaar vanuit Hal C/D van de evenementenhal het Klokgebouw.

Theaterzaal
De Theaterzaal met bar, podium en een burleske inrichting biedt een warme sfeer voor alle optredens, bedrijfsfeesten en kleinere evenementen en bevindt zich op de begane grond. Maar ook kunstexposities, netwerkmeetings en proeverijen behoren tot de mogelijkheden. De zaal is geschikt voor zo ‘n 244 personen en heeft de mogelijkheid tot een aparte entree waar uw gasten worden ontvangen. Indien gewenst door de organisator van grote evenementen bieden wij een backstage binnendoor, bereikbaar vanuit Hal C/D van het Klokgebouw.

Restaurant
Restaurant The Starlight Lounge biedt een spectaculair uitzicht over het centrum van Eindhoven en is zeer geschikt voor recepties waarbij uw gasten een directe verbinding hebben met de hotelkamers. Het hotel beschikt over een eigen productie catering voor alle categorieën zoals: relaties, bedrijfsborrels, artiesten, crew, feesten en partijen. Het restaurant richt zich op Zuid-Afrikaanse grillspecialiteiten en is geopend op vrijdag en zaterdag van 17.30 – 22.30 uur. Reserveren kan via 040 – 780 33 34.

Conferentie- vergaderzaal
Wij bieden u ook dé vergaderruimte in het centrum van Eindhoven dicht bij het Centraal Station waar u uw vergadering, presentatie, training of workshop tot een groot succes kunt maken. Maar denkt u ook aan meerdaagse trainingen, teambuilding sessies en korte cursussen in combinatie met unieke hotelovernachtingen. Op de 1ste verdieping bevindt zich de conferentie/vergaderzaal, geschikt voor ca. 40 personen inclusief beamer, koffie/thee en lunch faciliteiten. Wij denken met u mee en zetten tafels en stoelen in de gewenste zaalopstelling. U zal uw cursisten of gasten verbazen met deze locatie en een stukje belevenis bieden van dit bijzondere hotel.